In 4 stappen naar je garagepoort op maat

1 Kies een Paneeltype

Met meerdere varianten heeft de “premium pro poort ” een oplossing voor iedereen. u kunt kiezen tussen 6 verschillende paneeltypes en 3 structuren. (Silkline, houtnerf, stucco)

2 kies de kleur van je poort

Om je poort helemaal unieke te  maken kun je zelf de kleur kiezen. Elke RAL-code is hier mogelijk. Dankzij het unieke lakprocedé zal je garagepoort de tand des tijds moeiteloos doorstaan.

3 automatisatie, comfort en veiligheid

Je poort automatiseren biedt je nog meer comfort. Met één druk op de knop open je de poort vanuit de wagen. Bovendien zijn de motoren voorzien van een ophefbeveiliging.

4 Extra’s

Wil je meer licht in je grarage? Dan zijn ramen de ideale oplossing. ook loopdeuren, ventilatieroosters, brievenbusopeningen, kattenluiken,….. behoren tot de mogelijkheden.

Sectionale poort “PremiumPro”

Paneeltypes

Type W: paneel met profilering

Type S: vlak paneel met 1 lijn

Type G: vlak paneel

Type R: paneel met verticale profilering

Type P: aluminium frame met vernsters

Type N: paneel horizontaal gelijnd

Beveiliging

Bij de aankoop van een nieuwe poort is veiligheid één van de belangrijkste eisen. Daarom voorzien wij standaard de belangrijkste beveiligingen.

Anti-vingerklembeveiliging

Dit voorkomt dat de vingers tussen de panelen geklemd kunnen geraken.

Veerbreukbeveiliging

Deze veiligheid voorkomt dat de garagepoort naar beneden valt indien één van de veren zou breken.

Onderloopbeveiliging

Als je kiest voor een poort met een elektrische bediening, dan zal deze poort automatisch stoppen als de poort een object raakt tijdens het sluiten.

Isolatie

De isolatiewaarde van een sectionale poort is een belangrijke troef in vergelijking met een standaard kantelpoort. Onze sandwichpanelen zijn opgevuld met een thermisch isolerende en brandvertragende PU-schuimkern (CFK vrij), en zijn 40mm dik. Ook rubberen dichting strips tussen de panelen, aan de zijkanten, bovenkant en onderkant zorgen ervoor dat koude en vocht buitengehouden worden.