Slim wonen begint bij Somfy

Tahoma

Maakt uw leven gemakkelijker

 De TaHoma is het kloppend hart van Somfy Smart Home. Deze slimme box maakt het mogelijk afzonderlijke producten op afstand aan te sturen via een app op uw smartphone.
U kunt waar u ook bent de producten in uw huis controleren en bedienen, ook kunt u gebruik maken van een tijdklok voor individuele producten, of scenario’s maken voor groepen van producten.
Somfy Tahomabox
Tahoma interface

De voordelen van Tahoma

  • Eerst en vooral is hij eenvoudig te installeren, u hoeft geen kabels door muren te trekken, alle producten zijn draadloos • Eenvoudig te gebruiken door de intuïtieve gebruikersinterface
  • Ook hebt u direct toegang tot uw woning, overal ter wereld
  • Verder betaald u een vaste prijs, geen maandelijkse abonnementskosten.
  • Bovendien is er slechts één afstandsbediening voor aansturen van alle apparatuur in uw woning: uw smartphone!
  • Maak uw eigen scenario’s voor meerdere producten die aansluiten bij uw levenswijze, of laat uw woning automatisch reageren op de (weers)omstandigheden door sensoren te gebruiken
  • Niettemin bent u Beschermd tegen hacken: uw persoonlijke gegevens zijn veilig op de eigen, zeer goed beveiligde server van Somfy, die uitgebreid is getest en ‘hackerproof’ is bevonden (Syss Award)
  • Een breed aanbod van producten: alle draadloze somfy-motoren voor zonneschermen, rolluiken, raamdecoraties, garagedeuren en hekken, en Somfy Smart Home producten voor verlichting en beveiliging zijn compatibel met TaHoma.
  • Intussen is er een samenwerking met verschillende merken: U kunt producten van Somfy partners toevoegen om uw smart home nog completer te maken: Philips Hue verlichting, thermostaten (Honeywell en Danfoss), airconditioning (Hitachi) en Velux dakramen.

Connexoon

Stap over op app-bediening

De nieuwe connected oplossing van Somfy die uw huis comfortabeler maakt en u een zorgeloos gevoel geeft. De Connexoon met de drie apps Connexoon Window, Access en Terrace, is een unieke manier om uw wooncomfort te verhogen. Somfy innoveert door nieuwe functies te ontwikkelen die passen bij de manier waarop uw levensstijl verandert.
Intuïtief, slim en leuk. Controleer en bedien uw producten via de app op uw smartphone. Elke Connexoon-app is ontworpen om uw leven aangenamer en comfortabeler te maken met slechts één klik.
Connexoon app Window

Connexoon window

Bedien uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar ook ter wereld. Programmeer weekscenario’s en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer uw rolluiken, screens en andere toepassingen op afstand met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.
Connexoon app Terras

Connexoon terrace

Bedien uw zonwering met uw smartphone, waar ook ter wereld. Maak snapshots van uw favoriete instellingen en gebruik ze opnieuw met één enkele klik. Controleer en wijzig de status van uw producten live en op afstand met de Check Home-functie.
Connexoon app Access

Connexoon acces

Stel uw garagedeur en poort zo in dat ze automatisch openen wanneer u thuis komt of open ze met 1 klik vanuit uw auto. Open uw huis op afstand voor bezoekers. Met de Check Home-functie hoeft u zich nooit meer af te vragen of u uw garage wel hebt afgesloten.
Somfy-logo

bekijk hier de folders

Somfy Smart Home
somfy slim wonen
somfy connexoon