Nieuws

4 seizoenen tuinmeubelen (shop in shop)

By november 24, 2022 No Comments

Alles over 4 Seizoenen Tuinmeubelen in Reet 

 In onze shop-in-shop van 4 Seizoenen Tuinmeubelen, gelegen in Reet vind je een kleine selectie van ons aanbod aan tuinmeubelen. We hebben tuinsets in Reet staan maar ook loungesets voor buiten. De tuinmeubelen staan uitgelicht onder de mooiste terrasoverkappingen in het bijzijn van prachtige Harol zonwering, rolluiken, windschermen, ramen/deuren en poorten van onze partner Omnisolutions. Zo wordt er een duidelijk beeld geschetst over hoe de tuinmeubelen bij jou in de tuin tot zijn recht komen. Neem een kijkje en ervaar de kwaliteit en het comfort van onze tuinmeubelen in Reet.

 

 

4 Seizoenen Tuinmeubelen | SINCE 2010 

Vanuit een boeren schuur in het dorp Enter (sinds 2010), gelegen in Twente is oprichter Reamon Breukers begonnen. Inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Hij is begonnen met het verkopen van b-keus partijen maar zijn weg naar het verre oosten wist hij al gauw te vinden. Daar liet hij zijn eerste voorbeeld model ontwerpen om zo uiteindelijk zijn eigen label op de markt te brengen. Het produceren van degelijke, betaalbare en trendy tuinmeubelen met hoge kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Sinds 2014 wordt de webshop vanuit Enschede in tuinmeubelen en tuinaccessoires aangestuurd door een ervaren team. In het filiaal Enschede bevindt zich de megastore met maar liefst 1000m2 aan showroom. Hier staan veel lounge-en tuinsets voor buiten gemaakt van verschillende materialen. Ideaal om inspiratie op te doen van de nieuwste tuintrends. In Hengelo bevindt zich ons centrale magazijn en vanuit hier leveren wij dan ook al onze tuinmeubelen aan klanten. Onze magazijnmedewerkers en chauffeurs zorgen er iedere dag voor dat de tuinmeubelen met veel zorg verwerkt en uitgeleverd worden. 4 Seizoenen tuinmeubelen bestaat uit een gedreven groep mensen die iedere de klant zo goed mogelijk probeert te bedienen. Wij vinden dat het uitzoeken van tuinmeubelen een feestje moet zijn en vinden goede service verlenen ontzettend belangrijk.

 

 

Private label

Bij 4 Seizoenen tuinmeubelen bestaat het grootste gedeelte aan tuinmeubelen uit ons eigen label. Wij ontwerpen deze modellen zijn en laten het vervolgens in Vietnam en China produceren. Ook zijn wij dealer van gerenommeerde merken in de tuinmeubelbranche. Er zij veel voordelen aan het zelf ontwikkelen/produceren van eigen tuinmeubelen. Zo kunnen wij uit grote voorraden leveren en zijn al onze klanten verzekerd van de scherpte prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Met het ontwikkelen houden wij zoveel mogelijk rekening met de afwerking, duurzaamheid en comfort van onze tuinmeubelen voor buiten. Alles wordt eerst nauwkeurig onder de loep genomen en getest. Vooral de kleurechtheid, kwaliteit en slijtvastheid. Door het nauwkeurig nalopen van deze aspecten is er veel meer controle op de kwaliteit en prijs.

 

Aanbod moderne tuinmeubelen en accessoires voor buiten

In onze webshop zal je een ruim aanbod in tuinstoel- en loungekussens, sierkussens, parasols, vuurtafels, tuinaccessoires en tuinmeubelen voor buiten vinden. Veelal van onze lounge-en tuinkussens en parasols zijn van de merken Hartman en Madison. Het grootste gedeelte bestaat uit wicker loungesets en tuinsets, teakhouten tuinmeubelen en onderhoudsvrije aluminium tuinmeubelen. Polywood tuintafels op een aluminium frame zijn op dit moment een van de beste verkochte artikelen. Het is onderhoudsvrij, duurzaam en ontzettend sterk. Vooral de ovale tuintafels en ronde tuintafels zijn hardlopers. Naast al onze accessoires en tuinmeubelen hebben wij ook een ruime collectie aan vuurtafels van Easyfires. Mocht je op de hoogte willen blijven van onze collectie en tuintrends, volg ons dan via de social mediakanalen. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

4 Seizoenen tuinmeubelen voor bedrijven

 Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen bieden wij onze tuinmeubelen voor zowel particulier als zakelijk aan. Heb je zakelijk tuintafels met tuinstoelen voor je horecaterras nodig? Parasols voor op het vakantiepark of voor op de sportclub? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Mocht je van tevoren graag wat beeldmateriaal willen ontvangen om zo een idee te krijgen? Ook dit is mogelijk met toestemming van de eerdere bedrijven.

 

Onze locaties tuinmeubelen in België

Op dit moment hebben wij 8 shop-in-shops door België en Nederland. 3 van de 8 shop-in-shops zitten in België. Voor ons werkt dit concept erg goed, omdat we merken dat onze klanten het zeer prettig vinden dat ze de tuinmeubelen in het echt kunnen bezichtigen in plaats van het alleen te beoordelen via een afbeelding. Ook werd door het openen van meerdere shop-in-shops de reistijd van onze klanten minder. Hierdoor wordt het uiteraard makkelijker om een bezoekje aan ons te brengen.

 

Dankzij onze partner Omnisolutions gevestigd in Reet, is het mogelijk om onze tuinmeubelen tentoon te stellen. Op deze manier kunnen wij elkaar als partners goed aanvullen en versterken. Een geweldige samenwerking, waarvoor wij dankbaar zijn. Ben je opzoek in de omgeving naar een loungeset in Antwerpen of een tuinset in Brussel? Dan is onze shop-in-shop in Reet perfect, want op +- 45 min. rijafstand vindt jij al je tuinmeubelen Antwerpen of tuinmeubelen Brussel. Onze shop-in-shops zijn in de volgende plaatsen in België te bezichtigen:

 

  • Shop-in-shop tuinmeubelen Dessel
  • Shop-in-shop tuinmeubelen Reet
  • Shop-in-shop tuinmeubelen Ruiselede

 

 

Levering tuinmeubelen Nederland, Belgie.

Al onze tuinmeubelen komen wij met eigen bezorgservice gratis leveren. Verder alle andere artikelen boven de €50,- worden ook gratis geleverd. Onze gemiddelde levertijd in het hoogseizoen bedraagt 2-10 werkdagen en in het laagseizoen 7-21 werkdagen. Ook kun je eenvoudig onze chauffeurs via een track&trace live volgen. Voor meer vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice via, info@4seizoenentuinmeubelen.nl | 053 – 851 1463

___

Onze tuinmeubelen zijn gemaakt om te genieten van het buitenleven. Wij verwelkomen je graag om dit te realiseren! Of neem een kijkje op onze webshop.

 

Team 4 Seizoenen Tuinmeubelen