Het terras in de winter

Zit je ook graag op je terras in de winter?

Om het hele jaar door te kunnen genieten heb je een goede beschutting nodig.

Wij bieden verschillende oplossingen aan om buiten een mooie leefruimte te maken in de winter. Denk maar aan lamellendaken, of vouwdaken. Vroeger zag je deze vooral bij horecazaken, tegenwoordig willen steeds meer mensen ook thuis het hele jaar door op hun terras zitten.

Deze mooie terrasoverkappingen zijn de oplossing om het hele jaar door op je terras te zitten. Ze zijn niet alleen nuttig om in de zomer voor schaduw te zorgen, ze zorgen ook voor bescherming tegen regen en wind. Een lamellendak is zelfs bestand tegen sneeuwval. Als je wilt genieten van de mooie hemel, zet je het dak gewoon open.

Je kan ze uitbouwen met screens of glazen wanden aan de zijkanten. Zo kan je jouw terras volledig afsluiten, zonder een opgesloten gevoel te krijgen. Het buitengevoel primeert bij deze producten.

Voor de gezelligheid kan je led-spots of led-strips laten inbouwen. Een infrarood warmtestraler zorgt dan weer dat het onder de overkapping warm blijft op koude dagen.

Een terrasoverkapping is ook een goed alternatief voor mensen die geen veranda mogen plaatsen. Voor een overkapping is geen bouwvergunning nodig.

Voor inspiratie ben je altijd welkom in onze toonzaal of op onze website.

Patio Nomo Omnisolutions buitenleven
terras
Patio Nomo Omnisolutions

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.