IO-homecontrol

Wat is IO-homecontrol?

IO is een draadloze technologie met radiogolven om toepassingen te besturen. Zie het als een draadloos domoticasysteem. De technologie wordt gebruikt door verschillende fabrikanten. Voorbeelden zijn Velux, Honeywell, Ciat, Atlantic Thermor ,… en natuurlijk Somfy. Door de ingebouwde radiotechnologie kunnen al deze producten met elkaar communiceren.

Door de ingebouwde IO-ontvanger in de motoren kan u ze vanop afstand eenvoudig bedienen. Dit met behulp van een afstandsbediening, of zelfs met tablet en smartphone.

Omdat de terugmeldingsfunctie u direct informeert over de status van uw toepassing, is het de ideale oplossing om uw producten op afstand te bedienen.

De technologie maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier sensoren toe te voegen die commando’s geven aan motoren. Bijvoorbeeld zonsensoren, regensensoren, windsensoren, enz. . Zo kan u ten allen tijde uw installatie uitbreiden.

Met IO-homecontrol kan je ook productgroepen aansturen, scenario’s schrijven en agenda’s plannen. Zo kan je bijvoorbeeld je rolluiken automatisch naar boven en beneden laten gaan. Maar ook je garagepoort automatisch openen, je screens laten zakken, een licht laten aangaan, …

Kortom, met dit systeem kan je jouw dagelijks leven een stuk aangenamer maken.

IO-homecontrol

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.