Het Harol knikarmscherm,

Nog altijd een populaire zonwering.

Wat maakt een knikarmscherm nu zo populair? Het voordeel van knikarmschermen is dat je zowel schaduw creëert op je terras als binnen.

Omnisolutions - Zonwering - Harol - BX270

Je kan met een zonnetent de zon op een effectieve manier buiten houden. Doordat het scherm boven je raam hangt kan je nog genieten van het zicht naar buiten. Bovendien krijg je nog altijd veel licht binnen. Tegelijk maak je schaduw op je terras waar je rustig kan genieten.

Ondertussen is er al een ruime keuze aan zonnetenten, aangepast aan elke situatie. De tenten worden voor elk terras op maat gemaakt. Ook kan je ze voorzien van verlichting en verwarming om nog langer van de zomeravonden te genieten.

De kasten zijn volledig gesloten waardoor de levensduur van het doek verlengt wordt. De kleur van de kast kan aangepast worden aan uw voorkeur. Er is keuze tussen een ruim pallet van Ralkleuren en structuurlakken.

De acryl-doeken zijn van de beste kwaliteit, en zijn behandeld tegen rotting, schimmelwerend, en vuilafstotend. Bovendien zijn ze uitgebreid getest op hun weerbestendigheid en kleurvastheid. De kleuren en motieven zijn vrij te kiezen uit ons ruim gamma van Dickson. De doeken filteren meer dan 90% van de schadelijke Uv-stralen, dit is hetzelfde effect als een zonnecrème van factor 50.

De maximale afmetingen van een tent uit 1 stuk is 7 meter breed, met 4 meter uitval. Een gekoppelde tent kan tot 12 meter breed, met 4 meter uitval.

Ons gamma zonnetenten kan je bekijken op onderstaande link.

Knikarmschermen

Geniet nog tot 31 mei 2018 van onze voorjaarsacties op knikarmschermen!!!

Promoties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.