Nieuws

Maak je terras winterproof

By december 2, 2020 No Comments

Maak je terras winterproof

De zomer blijft elk jaar een beetje langer in ons land. Met het veranderen van ons klimaat willen we meer en meer tijd op ons terras doorbrengen. Ook het coronavirus zorgt ervoor dat we meer met onze gasten buiten zitten.

Om optimaal van uw terras te genieten bieden wij verschillende terrasoverkappingen aan. Met deze overkappingen geniet je het hele jaar door van uw terras. De overkappingen worden volledig op maat gemaakt. Met de verschillende opties personaliseer je ze, zodat ze passen bij jou stijl.

Deze overkappingen zorgen voor extra leefruimte aan uw woning. Zo kan je ze inrichten met een leuk salon, een bar, een eettafel of zelfs een buitenkeuken. Door het te verwarmen met een terrasverwarmer kan je lang genieten van de zomer- en winteravonden. De zijkanten kunnen worden afgesloten met screens, glazen schuifwanden, vaste ramen, of vaste wanden.

wil je een uitbreiding van je leefruimte zonder grote verbouwingen te doen? Kies dan voor een lamellendak, een patio of pergola. Deze zorgen voor instant luxe op uw terras, zonder grote verbouwingswerken.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.