Silensio

Silensio, de nieuwste generatie rolluiken

ULTRA STIL !!!!!

Het nieuwe rolluik uitgerust met een Silensio motor van Somfy focust op gebruiksgemak, veiligheid, en energie besparen. Het  is super stil, en heeft een extra lange levensduur, tot wel 40% langer dan zijn voorgangers.

De motor is uitgerust met een ‘soft start & stop’-functie, hierdoor sluit het rolluik geruisloos af. Doordat het rolluik traag sluit verdwijnt het geluid van op elkaar drukkende lamellen.

Tevens hebben ze een uiterst gevoelige obstakeldetectie die in werking treed wanneer nodig.

Het slimme rolluik heeft ook een vorstbeveiliging, zo zal de motor automatisch stoppen als het blad is vastgevroren.

Ook ongewenste bezoekers komen er niet in door de ophefbeveiliging, het rolluik blokkeert als je het handmatig naar boven duwt.

Verder kan je het rolluik instellen op 2 verschillende snelheden met de draadloze wandzender Smoove RS100.Zo kan je het rolluik in normale snelheid of in discrete modus laten lopen.

De Silensio-motor is een motor die werkt met IO-homecontrol. Hierdoor is het eenvoudig om uw rolluiken te voorzien van een tijdsklok, extra zenders, of andere automatiseringen. Je kan het rolluik zelfs besturen vanop je smartphone of tablet. Zo kan je het rolluik aansturen van waar je ook bent.

Kom deze nieuwe technologie zeker bekijken in de toonzaal, en laat je verbazen door het verschil.

IO-homecontrol
Silensio veer
silensio

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.