Voorzetrolluiken

Meer comfort, met minimaal breekwerk

Waarom kiezen voor voorzetrolluiken?

Ze worden gemonteerd tegen de gevel of het raamprofiel, hierdoor heb je weinig of geen kap- en breekwerken.

Door de ruime keuze aan kleuren, van zowel de kasten als de lamellen, kan je de voorzetrolluiken mooi integreren aan je woning.

Vanwege de mooi afgewerkte kasten in aluminium hebben onze voorzetrolluiken een moderne look.

Bovendien kan je besparen op je energie-factuur: Als u kiest voor de goed isolerende lamel ALU42 thermo zal u uw energiefactuur zien dalen. (R-waarde 0,25 m2 K/W)

De rolluik-lamellen worden standaard beschermd tegen krassen dankzij een beschermingsvilt. Resultaat: het rolluik ziet er langer stralend uit. Dat is het verschil tussen een rolluik en een Harol-rolluik.

De nieuwe RS100 motor van Somfy bied je nog meer comfort. Deze superstille motor heeft niet alleen een langere levensduur, maar is ook stiller dan eender welk huishoudapparaat! Met een haast onhoorbare ‘soft-start & stop’ functie verdwijnt het typische geluid van de op elkaar drukkende lamellen.

Door het besturingssysteem van somfy kan je je rolluiken van overal bedienen. Bovendien kan je ze automatisch laten bewegen zodat je zelf niets meer moet doen.

Een rolluik bied bescherming tegen ongewenste bezoekers. Je kan de rolluiken uitbouwen met extra beveiligingsopties zoals veiligheidsgeleiders, een veiligheidsonderlat, en ook een veiligheidslamel.

voorzetrolluik VR150

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.