Waarom kiezen voor screens?

Screens zijn esthetisch een mooie oplossing om de zon uit uw huis te houden. Een screen kan je onopvallend integreren aan je bestaande woning. De kasten zijn compact, en kunnen gelakt worden in elke ralkleur of structuurlak die u wenst.

Door de geperforeerde doeken wordt de zon en warmte buitengehouden. Maar je krijgt nog wel voldoende licht binnen, en het zicht naar buiten blijft bewaard. Bovendien zijn het ideale filters om het zonlicht van uw tv of computerscherm te houden. Ook uw meubilair, vloer en gordijnen worden beschermd tegen verkleuring.

Een ZIP-screen is een windvast screen. Door de strakke doeken hebben de screens een langere levensduur, en zijn ze bestand tegen windstoten van wel 140km/uur. Het innovatieve spansysteem in de geleiders zorgt er voor dat het doek op zijn plaats blijft. Deze screens zijn in gesloten toestand ook een perfecte insectenwering.

Dankzij het moderne bedieningssysteem is een screen makkelijk in gebruik. Met een druk op de knop gaat je screen naar de gewenste positie. Door het toevoegen van sensoren gaat je screen vanzelf naar boven en beneden.

Een screendoek is makkelijk in onderhoud, Je kan ze eenvoudig afwassen met een sopje. Doordat de doeken vuilafstotend en schimmelwerend zijn blijven ze lang mooi.

Promotie screens

Geniet nog tot 31/05/2018 van onze kortingen op zonwering.

krijg tot 80€ korting per screen!!!

Screen SC800

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.