Pergola Versuz

patio Versuz Omnisolutions

Pergola Versuz: Minimalistisch design

Dankzij de pergola Versuz geniet je langer van je terras, tuin of zwembad. De pergola  beschermt je niet alleen op een hete zomerdag, je kunt hem bijvoorbeeld uitrusten met handige verwarmingselementen. Zo geniet je extra van een heerlijke zomeravond. Bovendien ziet de terrasoverkapping er, dankzij zijn slanke voetpalen en geleiders, ook heel elegant uit. De kast is compact en strak. Zo combineer je puur design met ultiem comfort. Wanneer geopend, zorgt een ingenieus ZIP-systeem ervoor dat het doek extra vast zit. Dit resulteert in een strakke look en feel, en zorgt er bovendien voor dat het doek zeer windvast is.

De pergola is eenvoudig tegen de gevel te monteren, en dankzij zijn flexibele voetpalen is hij passend voor  elk terras. het doek zit opgerold in een afgesloten kast, waardoor het lang stralend mooi blijft. De  installatie is bestand tegen windstoten tot 48km/uur (beaufortklasse 6).

Je kan de pergola Versuz uitrusten met een zonwerend doek, maar ook met een volledig waterdicht doek. Dit vereist wel de nodige helling voor een goede waterafvoer. Om het ’s avonds gezellig te maken kan je een Dimbare ledstrip voorzien in de kast, of in een tussenprofiel. De sturing is voorzien van een Somfy IO-ontvanger waardoor het makkelijk is om extra afstandsbedieningen of sensoren toe te voegen.

pergola Versuz
pergola Versuz 2
pergola Versuz 3
pergola Versuz 4